Pomoc on-line Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania
FAQ
Kategorie Najczęściej zadawane pytania
Kategorie
Najczęściej zadawane pytania
powrót

Co to jest przedłużanie automatyczne?

To gwarancja, że Twoje wyszukiwania czy rozmowy z osobą, która Ci się podoba, nie zostaną nagle przerwane!

Z tego powodu, gdy wykupujesz abonament, jest on automatycznie przedłużany z chwilą jego wygaśnięcia. Ten system umożliwia nieprzerwaną kontynuację rozmów i spotkań, aż do nowego zlecenia z Twojej strony.

To Ty podejmujesz decyzję: na komputerze automatyczne przedłużanie można dezaktywować 24 godziny po zakupie i najpóźniej 48 godzin przed datą jego zakończenia: W zakładce „Moje konto”, klikając na zdjęcie profilowe i „Zarządzaj abonamentem”. Po wygaśnięciu abonamentu nie będziesz już mieć dostępu do odpłatnych funkcjonalności, nie obciążymy Twojego rachunku bankowego po zakończeniu ważności abonamentu.

Jeśli kupiłeś(-aś) abonament przez iTunes, operację wykonasz w zakładce „Moje abonamenty” w Twojej aplikacji bezpośrednio w „App Store”.

czy ta informacja jest odpowiedzią na twoje pytanie
tak nie
dziekuję za skorzystanie z pomocy on-line

Aby uzyskać odpowiedź na swoje pytanie, skontaktuj się z obsługą klienta.